dinsdag 25 september 2012

Gevulde kiprolletjes

Kipfilet is vaak een saai stukje vlees. Vrijwel smaakloos en nogal gewoontjes. Ik ga jullie blij maken met een recept wat kipfilet spannend en super lekker maakt.

Recept voor 4 personen.

4 stukken kipfilet
2 paprika's
tomatensaus of paprikasaus
mozzarella
spaghetti

satéprikkers
vershoudfolie

Zo maak je het.

Sla met een koekenpan en twee stukken vershoudfolie de kipfilet plat. En verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de twee paprika's in smalle reepjes en bak deze vijf minuten. Leg c.a. twee reepjes op de plat geslagen kipfilets en rol de kipfilets op. Zet de rolletjes vast met satéprikkers.
Bak de vier rolletjes iedere kant goudbruin in de pan. Ondertussen giet je de tomatensaus of paprikasaus in een overschaal en doe je de overgebleven paprikareepjes erbij. Ook snij je de mozzarella in plakjes. Nu de rolletjes goudbruin zijn, leg je ze in de ovenschaal. Je legt de mozzarella plakjes op de kipfiletrolletjes. Laat het geheel c.a. 20 minuten in de oven opwarmen op 150 graden. Zodat de mozzarella gesmolten is en de saus is opgewarmd. Ondertussen kook je het water voor de spaghetti. Kook de spaghetti naar aanleiding van de verpakking.

Tip!

Wil je er nog wat extra groenten bij? Ga dan voor peultjes. Dat geeft een lekker fris effect. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten