maandag 19 augustus 2013

Chilisaus dip

Je krijgt bezoek en je wil graag eens iets anders op tafel zetten dan de standaard tonijn, ei en krab- salade. Maar wat?! Dat probleem had ik enkele weken geleden ook tot een vriendinnetje van mij met een geweldige tip kwam. In de eerste instantie zal je denken: wat een rare combinatie. Maar jullie moeten me geloven, het is een smaaksensatie!

Ingrediënten
Mascarpone
Smeuïge geitenkaas
Pesto
Chilisaus
Toastjes
Dipvingers

Cocktailglas of wijnglas

Zo maak je het
Meng de mascarpone en geitenkaas goed door elkaar en doe hiervan een laagje van c.a. 1 cm in het glas. Hier smeer je een dun laagje pesto overheen en daarna giet je er wat chilisaus over. Dit herhaal je tot het glas naar jouw zin vol genoeg zit. Je gasten zullen versteld staan van de smaak.

Enjoy!

Met dank aan: Maria Baron
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten